El Barri Gòtic de Barcelona no existeix

Fa uns dies l’amic Sergi va compartir al seu Facebook l’emissió d’un programa de BTV que parla de la Història de Barcelona i on Dani Cortijo explica que el Barri Gòtic de Barcelona és fals, va ser creat per a reclam turístic. No és massa llarg i és de visió obligada! ;)

En primer lloc em va sobtar, però està molt ben explicat, amb fotografies d’abans i després de la remodelació, i per tant suposo que deu ser veritat. M’agradaria imaginar la gent de l’època en que feien les obres què pensava… “Perquè coi posen aquest pont aquí?”.

En aquest web teniu tota la informació dels canvis que es van fer, d’aquesta recreació gòtica per a finalitats turístiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>