Sobre l’autor

Ramon Forns, granollerí dels del 87. En lluita per acabar el Grau en Disseny -Audiovisual- a BAU, Centre Universitari de Barcelona. Treballa a Perception on es passa les hores fent pàgines web, aplicacions mòbils, programant, dissenyant, fent formació als clients i tot allò que calgui. Omple el seu temps lliure fent audiovisuals, interactius, animacions, creant webs en tots els àmbits des del disseny gràfic i d’usabilitat fins a la programació. Amb experiència laboral com a programador web, coordinant el marketing d’una petita empresa, com a venedor i monitoratge en el sector del lleure. És un d’aquests que inverteixen hores i hores cada setmana organitzant la Festa Major de Granollers (és dels Blancs), i altres festes i concerts a la seva ciutat.

En pots saber més a www.ramonforns.cat o trobar-lo a ramon@ramonforns.cat

I encara que estigui escrit en tercera persona, això ho ha escrit ell mateix! ;) (i això!)

Sobre aquest Bloc

El Barutell va néixer durant el mes de febrer 2014 amb el pretext d’una assignatura de Cultura Audiovisual, amb la intenció de recullir-hi tot allò que anés trobat relacionat amb l’assignatura. Mesos després, amb la pausa de rigor que tot projecte es mereix abans de consolidar-se, torno a fer-lo servir per la necessitat d’un suport on penjar-hi artícles o coses que he anat fent o trobant i que vull compartir amb mi mateix, per poder-les retrobar fàcilment, i amb tothom qui li puguin interessar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>